Generic placeholder image

Webdesign

Voor het ontwerpen van een website ben je hier aan het juiste adres, door mijn passie voor fotografie is het ontwerpen van website's een tweede passie geworden. Of het nu gaat om een op maat gemaakte site of één op basis van WordPress alles behoort tot de mogelijkheden.

Generic placeholder image

Logo Ontwerpen

Het ontwerpen van een logo doe je niet zomaar, daar heb je gevoel voor nodig en photoshop & illustrator helpen natuurlijk ook enorm. Mijn passie voor de fotografie heeft geleidt tot het ontwerpen van website's en de daarbij horende logo's.

Generic placeholder image

Web development

Met het ontwerpen van website's merkte ik al snel dat ik zeer geinteresseerd was hoe ik mijn ontwerp kon omzetten in een daadwerkelijke website. Vanaf dat moment ben ik mij gaan verdiepen in HTML, CSS en op dit moment ook in JavaScript, kortom het compleet coderen van een werkende website waarbij ik vanuit de fotografie mijn werken kon tonen op de manier die ik zelf wilde. Wat heeft geleidt tot een compleet pakket van a tot z, maar ook voor het maken van de benodigde foto's die nodig zijn om een proffesionele website aan te kunnen leveren.


Een greep uit mijn portfolio

MaPeFotografie.nl Mijn blik op de fotografie.

Als fotograaf ben ik Marco Peters gefascineerd door beelden, nou zul je denken dat is toch iedere fotograaf, dat klopt en dat is ook de reden dat ik deze website heb gemaakt om mijn passie met jullie te delen.

mapefotografie

SonKunsTvoorIedereen.nl Een kunstenares met gevoel voor kunst.

Mijn schilderijen en Body Art hebben een eigen verhaal, een eigen sfeer, een eigen karakter. De werken zijn hierdoor veelzijdig, en voor iedereen toegankelijk! De variatie in kleur en vorm zijn onderdeel van het geheel. Het mooiste is om uw eigen interpretatie te geven aan een werk. Mijn intuïtieve en expressieve werken kunnen een gevoel oproepen bij de kijker. Hiermee is de cirkel rond, want mijn drijfveer is om de emotie van dat moment vast te leggen op doek of lichaam. Het is fijn om mijn kunst te mogen delen met de kijker.

sonkunstvooriedereen

StichtingTransformatie.nl De weg terug naar jezelf.

Velen van ons hebben de roeping of zelfs de noodzaak om stappen te zetten in hun leven. De één voelt dat hij zichzelf niet is of dat er iets anders moet zijn dan hij nu nog kan voelen. De ander weet dat hij een toneelstuk opvoert iedere keer als hij in contact komt met een ander mens. Weer iemand anders voelt de eenzaamheid of het ongeluk, terwijl hij niet weet waarom hij zich zo voelt.

stichtingtransformatie

500x500